Πολιτική Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Σας ευχαριστούμε που μας ακολουθείτε στα κανάλια κοινωνικών μέσων δικτύωσης της IFSAS. Η IFSAS χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να συνεργαστεί με επαγγελματίες της ελληνικής και κυπριακής αγοράς, οργανισμούς και ιδρύματα όλων των κλάδων, στη νέα εποχή εξέλιξης της Ασφάλειας, Πυρασφάλειας, και Αυτοματισμών.
Κατέχοντας ηγετική θέση στους τομείς της εξειδίκευσής μας, παρέχουμε πρωτότυπο αλλά και επιμελημένο περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενθαρρύνουμε τον δημόσιο διάλογο σχετικά με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις σε θέματα Ασφάλειας, Πυρασφάλειας και Αυτοματισμών.

Για τυχόν ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@ifsas.com

Αποποίηση ευθυνών

Ενώ ενθαρρύνουμε τους ακόλουθους να μοιραστούν τις σκέψεις και τις απόψεις τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της IFSAS , αναμένουμε ότι αυτό θα γίνει με σεβασμό. Ως εκ τούτου, τα σχόλια και οι εικόνες που δημοσιεύονται δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τις απόψεις της IFSAS ή των υπαλλήλων της, ούτε η IFSAS συμφωνεί ή εγκρίνει κάθε σχόλιο που δημοσιεύουν άτομα στις σελίδες μας. Οι εξωτερικοί σύνδεσμοι που δεν είναι από τον ιστότοπο της IFSAS δεν αποτελούν επίσημη έγκριση για λογαριασμό της IFSAS. Η IFSAS δεν ευθύνεται για την ακρίβεια, τη γνώμη ή το περιεχόμενο που δημοσιεύονται  εκτός των επίσημων σελίδων της. Η IFSAS δεν συνδέεται με καμία κλειστή ομάδα, εκτός από τις επίσημες σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ως εκ τούτου, οι ακόλουθοί μας δεν θα κληθούν ποτέ να συμμετάσχουν σε μια κλειστή ομάδα από κάποιον για λογαριασμό της IFSAS, εκτός από τις επίσημες σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στόχος μας είναι να μοιραζόμαστε ιδέες και πληροφορίες με όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα και η πολιτική μας είναι να αποδεχόμαστε τα περισσότερα σχόλια που γίνονται στις σελίδες μας. Ωστόσο, όλοι οι σύνδεσμοι που δημοσιεύονται ως σχόλια στις αναρτήσεις IFSAS θα ελεγχθούν και θα αφαιρεθούν ως περιεχόμενο εντός 48 ωρών, εάν εμπίπτουν σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω κατηγορίες:
 • Εχθρικός λόγος.
 • Βωμολοχίες ή χυδαία σχόλια.
 • Γυμνό σε φωτογραφίες προφίλ.
 • Δυσφήμηση σε πρόσωπο, άτομα ή άλλες εταιρείες.
 • Ύβριστικός λόγος  και/ή προσωπικές επιθέσεις.
 • Σχόλια με κύριο σκοπό την πώληση ενός προϊόντος.
• Σχόλια που παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα.
• Ανεπιθύμητα σχόλια, όπως το ίδιο σχόλιο που δημοσιεύεται επανειλημμένα σε ένα προφίλ.
• Άλλα σχόλια που η ομάδα Social Media της IFSAS κρίνει ακατάλληλα.

Οι επανειλημμένες παραβιάσεις της πολιτικής σχολίων της IFSAS ενδέχεται να έχουν ως αποτέλεσμα την αναφορά ή τον αποκλεισμό του συγγραφέα από τα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της IFSAS. Κατανοούμε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα μέσο 24/7. Ωστόσο, οι δυνατότητες εποπτείας μας δεν είναι ενεργές όλο το εικοσιτετράωρο. Μπορεί να μην βλέπουμε κάθε σχόλιο αμέσως και έχουμε εμπιστοσύνη στην ωριμότητα της κοινότητάς μας να αγνοήσουμε τις προσωπικές επιθέσεις και την αρνητική ομιλία ή να απαντήσουμε ευγενικά.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@ifsas.com.