Ηλεκτρονικά Συστήματα Προστασίας Εμπορευμάτων (Electronic Article Surveillance systems)

Στην IFSAS στόχος μας είναι οι Πελάτες μας να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να προστατεύσουν τα κέρδη τους μέσω της αποτελεσματικής μείωσης των κλοπών των εμπορευμάτων τους. Τα ακουστικομαγνητικά ηλεκτρονικά συστήματα προστασίας της κορυφαίας εταιρίας στο είδος Sensormatic, προσφέρουν τέλεια ανίχνευση, αντοχή, ευκολία στη χρήση και υψηλή αισθητική. Η Ακουστικομαγνητική τεχνολογία συμβάλλει στην κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, με την μικρότερη χρήση κεραιών και την εξάλειψη ψευδών συναγερμών, επιτρέποντας στους λιανοπωλητές να επικεντρωθούν στην εξυπηρέτηση των πελατών και την αύξηση της κερδοφορίας τους.

Ο κλάδος του λιανικού εμπορίου αλλάζει γρήγορα και οι έμποροι λιανικής πρέπει να ακολουθούν τις αλλαγές μαζί του για να ευδοκιμήσουν μέσα από τις νέες προκλήσεις που προκύπτουν. Η IFSAS, μέσα από τις λύσεις λιανεμπορίου δίνει στους εμπόρους τη δύναμη να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις, να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες και να πετύχουν. Γι’ αυτό δημιουργούμε τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε δεδομένα, αλλά σας δίνουμε και την καθοδήγηση για να τα μετατρέψετε σε χρήσιμες πληροφορίες και στρατηγικά επόμενα βήματα.

Οι καινοτόμες λύσεις μας μέσω των αντικλεπτικών συστημάτων της κορυφαίας στον κόσμο εταιρίας Sensormatic, έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους εμπόρους να προστατεύουν τα εμπορεύματά τους, να αποτρέπουν τη συρρίκνωση των κερδών τους και να καταπολεμήσουν τις απώλειες, παρέχοντας παράλληλα μια ομαλή εμπειρία στους αγοραστές.

Η IFSAS μέσα από την συνεργασία και την εξειδίκευση στα συστήματα της Sensormatic, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας για την πρόληψη των κλοπών – απωλειών, η οποία προσφέρει επίσης μεγαλύτερη προστασία και βελτιώνει τη λειτουργική απόδοση του επαγγελματία.

Μέσω των λύσεων RFID, παρέχουμε την real time εικόνα του αποθέματος συμβάλλοντας στη μεγιστοποίηση των εσόδων και επιτρέποντας μια πιο εξατομικευμένη και βελτιωμένη εμπειρία πελάτη. Η λύση RFID “Inventory Intelligence” προσφέρει μια ενισχυμένη προβολή του αποθέματός σας σε όλη την επιχείρηση, συμβάλλοντας στην ενεργοποίηση του Ενοποιημένου Εμπορίου.

Στην IFSAS δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην κατανόηση των δεδομένων επισκεψιμότητας των αγοραστών. Μέσα από αυτά μπορεί να γίνει πρόβλεψη ή προσαρμογή δεδομένων λειτουργίας αξιοποιώντας τα μέγιστα από το μάρκετινγκ, το merchandising και την εργασία. Τα αναλυτικά στοιχεία επισκεψιμότητας του People Counter, επιτρέπουν στους εμπόρους να προσφέρουν ακόμα καλύτερες εμπειρίες στους πελάτες, συμβάλλοντας παράλληλα στην αύξηση των εσοδών τους.