Λιανικό Εμπόριο

H IFSAS, ο προτιμώμενος συνεργάτης της Tyco Retail Solutions, προτείνει λύσεις για την βέλτιστη ηλεκτρονική επιτήρηση εμπορευμάτων (Electronic Article Surveillance) των εμπορικών καταστημάτων και των μεγάλων εμπορικών κέντρων (Malls).

Αυτό σημαίνει προστασία των κερδών, βελτίωση της αποδοτικότητας αλλά και αποδεδειγμένη πρόληψη της κλοπής για τις κορυφαίες αλυσίδες λιανικής της ελληνικής αγοράς.

Η IFSAS με τις λύσεις της Tyco Retail Solutions, προστατεύει τα κέρδη των επιχειρηματιών της λιανικής και βοηθά στη μείωση  των κλοπών σε καταστήματα, καθώς και στη διατήρηση του ακριβούς stock των εμπορευμάτων.

Η IFSAS προσφέρει λύσεις σε όλους τους βασικούς τομείς λιανικής, που κυμαίνονται από πολυκαταστήματα και εξειδικευμένα καταστήματα μέχρι την κάλυψη των πλέον σύνθετων και απαιτητικών αναγκών μεγάλων διεθνών αλυσίδων. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στην ελληνική αγορά κανένας άλλος προμηθευτής, δεν μπορεί να σχεδιάσει και παραδώσει το εύρος των λύσεων που προτείνει και υποστηρίζει η IFSAS.

Η IFSAS χρησιμοποιεί και προτείνει λύσεις ηλεκτρονικής επιτήρησης εμπορευμάτων, προκειμένου να βοηθήσει τους πελάτες της από το Λιανικό Εμπόριο να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και την επίτευξη των στόχων τους.