Οικιακή Ασφάλεια

Η IFSAS μπορεί να προστατεύσει εσάς και τους αγαπημένους σας, προσφέροντας τεχνολογικά προηγμένες λύσεις ασφαλείας για την προστασία του σπιτιού σας. Επιπλέον, προκειμένου η ασφάλεια του σπιτιού σας να είναι αδιάλειπτη και πλήρης, ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων που υποστηρίζεται από την IFSAS, μπορεί να παρακολουθεί και να ανταποκρίνεται άμεσα σε περίπτωση συμβάντος στο χώρο σας 24 ώρες το 24ωρο. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν προστασία από κλοπή, πυρκαγιά, καπνό και ζημιές από άνθρακα.

Είτε ζείτε σε ένα διαμέρισμα σε μια πολυκατοικία με πολλούς συγκατοίκους, είτε σε μια βίλα περισσότερο ή λιγότερο απομονωμένη, οι ανάγκες του σπιτιού σας είναι παρόμοιες: Πρέπει να προστατεύσετε αυτό και τους αγαπημένους σας, από διαρρήκτες ή εγκληματίες που θα ήθελαν να εισβάλουν σε αυτό.

Σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε οικιακά συστήματα ασφαλείας που είναι εύχρηστα, με χαμηλή ετήσια συνδρομή. Τα συστήματα ασφαλείας μας προστατεύουν το χώρο σας εξ αποστάσεως και συνεχώς, 24 ώρες το 24ωρο.

Η ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειάς σας, αποτελεί προτεραιότητα. Το πάθος μας και η δέσμευσή μας απέναντι σε εσάς καθώς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε ένα ασφαλές οικιακό περιβάλλον.